Вести

Свечана седница СО Велика Плана: Радно и свечано!

субота 29. април 2017.

Овогодишњи лауреати највећег општинског признања су три привредна колектива, једна установа, једно културно уметничко друштво и два спортска клуба. Свечану седницу употпунили су и улепшали својим наступом чланови фолклорног ансамбла Академског културно уметничког друштва Универзитета у Београду „Шпанац“.

У недељу Србија гласа!

четвртак 30. март 2017.

Србија у недељу бира председника Републике. У оквиру предизборне кампање општину Велика Плана посетила су четири председничка кандидата.

Траже се донатори за новогодишње пакетиће

Другог децембра сви на концерт, ако сте спречени уплатите добровољни прилог за куповину пакетића деци из социјално угрожених породица.

Ново заседање одборника

уторак 28. јун 2016.

У наставку активности новог сазива локалног парламента, за петак, 1.јул,  заказана је седница СО за коју је предвиђено доношење неколико одлука од значаја за функционисање и даље конституисање органа управљања. На дневном реду је  Одлука о измени Одлуке о Општинској управи општине Велика Плана, Одлука о покретању поступка прибављања непокретности у јавну својину општине Велика Плана, Одлука о образовању Савета за безбедност општине Велика Плана.

Маме на изборним листама

четвртак 21. април 2016.

Две маме су из оправданих разлога биле спречене да се у финишу кампање појаве на завршним конвенцијама. Васпитачица Славица Макрин родила је дечака Виктора уочи представљања кандидата са листе ГГ "За наш град и наша села". У недељи пре избора, уочи предизборне тишине,  породила се и др Ивана Величковић, колегиница са листе. Родила је девојчицу. Маме су обећале да ће обављати своје задатке уколико уђу у Скупштину, иако ће највећи део дана посвећивати својим малим анђелима.

Нова имена на руководећим позицијама

понедељак 21. септембар 2015.

У присуству 35 одборника, уз констатацију да је одборник Периша Бојић приступио одборничкој групи СПС-а, а Ненад Перић одборничкој групи Покренимо Велику Плану СНС, и уз одговарајућу допуну првобитно најављеног дневног реда, одржана је 34. седница СО Велика Плана.

Поткатегорије

Страна 1 од 40