Три домаће екипе у борби за трофеј!

среда 10. јануар 2018.

Новогодишњи турнир у малом фудбалу, у организацији ТСЦ Велика Плана, ушао је у саму завршницу. Након вечерашњих дуела биће познато ко ће се борити за трофеј, јубиларни 20, и награду од 200.000 динара, а ко ће, опет, покушати да освоји утешно треће место.

Од 19 сати на паркет ће Корман пут и Сокер кладионице. Крагујевачки састав је синоћ са 3:2 славио против прошлогодишњег освајача трофеја, Бугарин петрола, у утакмици која је од самог старта наговестила велику борбу и оштру игру, али је правовременим погоцима Нинослав Алексић отклонио сваку сумњу у крајњи исход меча. С друге стране, Сокер је одиграо знатно неизвеснији дуел против Кафеа Бренд - у сјајном окршају две плањанске екипе са пуно варница пресудили су пенали (7:5), након нерешених 4:4 у регуларном делу сусрета. 

Од 20 сати следи меч локалних састава - Хантер Хаус ће одмерити снагу са Фармом Николић. Тим који предводи Бојан Ђокић, ако је судити према крајњем резултату, имао је најлакши посао (9:1). Ипак, чињеница је да су "ловци" одлично ушли у меч који су свилајначки Монархисти одиграли испод очекивања, па отуда и овакав исход. Њихов вечерашњи ривал, Фарма Николић, реванширао се ВИД градњи из Јагодине за прошлогодишњи пораз у утакмици за треће место (7:6). Исход овог сјајног дуела такође су одлучили пенали, пошто се након 40 минута и 3:3, приступило ударцима са линије шестерца - једна успешна интервенција голмана Николе Атанасковића и прецизан шут Николе Арсића дали су Фарми прилику да поправи прошлогодишњи учинак на овом тамичењу.