Кад шампиони славе

субота 26. април 2014.

Следећи неке своје визије, тежећи испуњењу личних и борећи се за амбиције читавог тима - актуелни састав КК Плана, предвођен тренером Зораном Миловановићем и целокупном управом - са коначним скором 24:2 - ставио је тачку на такмичење у Првој регионалној лиги - Запад, намећући, и према намерама и према бројности оних који се боре за своје прве резултате - нове стандарде читавој средини.

У фантастичној атмосфери у великоплањанском спортском центру, кроз шпалир стотинак младих играча, кошаркаши Плане истрчали су последњи "центар" у овој сезони - и то до медаља и победничког пехара .

Медаље им је, честитајући на великом повратку, уручио комесар КРЦС Милош Петронијевић, шампионски трофеј председник КРЦС Синиша Јовановић, у име локалне самоуправе пехар и заставу са обележјима Општине - председник Дејан Шулкић.

Капитен, Ђорђе Ћирић - најбољи дефанзивац, Немања Кнежевић - "човек стена", изузетан момак, Владимир Вранић - најхладнокрвнији и најефикаснији тројкаш, Филип Лаловић - сигурна рука која је решавала многе утакмице, Богдан Милосављевић - успешан дефанзивац у кључним ситуацијама, Ђорђе Милосављевић - организатор и покретач, момак који претрчи колико сви заједно, Марко Ћировић - највиши у скоку, са гуштом да "постеризује" противничке играче, Немања Зец - омиљени члан екипе, са сопственим приступом припремама и самој игри, Александар Радосављевић - момак коме је закуцавање и шут са линије за "три" читава филозофија игре, Дарко Рнић - највећи "живац" који се не либи да преузме одговорност кад затреба и то успешно, Стефан Арнаут - највећи борац, сјајан момак, и, они најмлађи, који су давали све од себе да сваки им дати секунд или минут на паркету максимално искористе, они који својим радом тек треба да заслуже поверење - Андрија Рајковић, Душан Павловић и Лазар Шарковић, Зоран Миловановић - онај који је усмеравао, исправљао, уклапао младост једних и искуство других, човек који се господствено носио са свим изазовима, Игор Сих - помоћни тренер и више од тога, Анта Антић - тата-мата за кондиционе припреме, а потом, редом - управа - Зоран Милојевић - енигма са визијом,  Андрија Тасић - сигуран, одговоран, ненаметљив, Влада Петровић - да све буде на време и на одговарајућем месту,  Милан Маринковић - да шта не промакне, Веља Златановић - да се стигне куда је потребно,  Данијел Даничић - да све буде у стилу, Милош Бранковић - да буде добар штимунг, Јовица Радојковић - да све штима...

"Остварили смо зацртани циљ. Честитам саиграчима на показаној борбености и пожртвованости, тренеру јер је успео да повеже све конце, управи и општини Велика Плана јер су све то испратили" - казао је на слављеничком окупљању Филип Лаловић.

"Добром организацијом и укључивањем преданих људи у рад клуба успели смо да се вратимо у кошаркашко друштво коме с правом припадамо" - истакао је председник Клуба, Јовица Радојковић.

"Плана је постала јако озбиљан кошаркашки центар, а ове вечери, у феноменалној атмосфери којој су допринела и сва она деца на терену, постављен је камен темељац за много вредније амбиције" - казао је тренер, Зоран Миловановић.

"Захваљујући људима који имају визију, који су спона између играча и свих других, када се све добро припреми - разултати долазе" - нагласио је Душан Ђурић, генерални секретар КРЦС.

"Добили сте највише обележје Општине, будите достојни носиоци и проносиоци идеје коју она промовише у развоју и унапређењу спорта. Наша подршка вас обавезује да све што сте остварили чувате и надограђујете, а да притом не запоставимо амбиције и потребе оних најмлађих" - рекао је, честитајући на освареном резултату председник Општине, Дејан Шулкић.

 

То није пар ортака - то је фамилија цела - написа један момак као потпис једне од многобројних фотографија на којима су наши шампиони.

Нека се фамилија шири и да се по добром препознаје!!!