Формирана нова одборничка група

среда 12. март 2014.

У актуелном сазиву општинског парламента од данас делује нова одборничка група под називом „За нашу општину – ДСС, ПУПС, ЈС, ПСС, Заједно за Србију, ЛДП“.

Чини је 21 одборник:  Владица Павловић, Предраг Вујичић, Александар Дабић, Виолета Бојовић, Добрица Милошевић, Снежана Младеновић, Дејан Лазовић, Драган Станковић, Милорад Јефтић, Милена Живановић, Радомир Живановић, Наташа Стојановић, Радосав Динчић, Жељко Лазић, Бобан Пешић, Марина Павловић, Дејан Писаревић, Весна Станишић, Периша Бојић, Љиљана Вучковић и Радован Ускоковић.

„Овакав вид деловања произашао је из досадашње сарадње. Одборници су окупљени око заједничке идеје о равномерном развоју општине у свим областима. Ова одборничка група је у потпуности компатибилна са политиком општине Велика Плана, интересима грађана и веома је сарадљива“ - казао је председник општине  и ОО ДСС-а, Дејан Шулкић.

„Овим желимо да обезбедимо институционалну стабилност општинске власти и да спречимо ванинституционално уплитање појединих странака у прекомпоновање исте, што би могло за последицу имати дестабилизацију локалне самоуправе“ - истакао је Шулкић, уз констатацију да „од политике општине не постоје виши нивои“.

Дејан Писаревић (ЈС) изразио је велико задовољство због формирања овакве одборничке групе, пре свега из разлога што је чине представници више странака:

"Иза нас стоје наши општински одбори, гласачи. Схватио сам на време да политика за мој Милошевац и сва села у општини се води у Великој Плани, не у Београду" - казао је он.

"Остајемо следбеници политике својих странака, али, ради лакшег функционисања локалне власти, одлучили смо се на овакав корак" - казала је Марина Павловић  (ЗЗС). 

Komentari su isključeni za ovu stavku